Bemærk Denne artikel blev udgivet for over en måned siden

Om materialet

Undervisning 29. apr 2023  -  1 min læsetid
Tjekdet

<< Tilbage til forsiden om kompetencepakken om kunstig intelligens

Kompetencepakken om kunstig intelligens er tiltænkt skoleledere og lærere. Den har til formål at forberede undervisere til at undervise i kunstig intelligens (AI) og anvende teknologien i undervisningen. Pakken er lavet til gruppearbejde og har en tidsramme på mellem 45 og 90 minutter.

Forløbet omfatter en indledende diskussion, en video og fire opgaver, hvor lærerne blandt andet skal tage stilling til deres nuværende undervisning med og om kunstig intelligens, og hvordan de ønsker at arbejde med det i fremtiden. De skal også overveje, hvilke udfordringer og muligheder der er forbundet med at undervise i og med kunstig intelligens. Til sidst er der plads til afsluttende refleksioner og eventuelt en række spørgsmål til videre diskussion. Alt materialet findes på www.tjekdet.dk/KI.

For at få mest muligt ud af forløbet anbefales det, at jeres session finder sted i følgende rækkefølge:

Null

Kompetencepakken er udarbejdet af undervisningstjenesten Tenk, der drives af det norske faktatjekmedie Faktisk.no. Materialet er oversat til dansk af TjekDet. Den norsksprogede version af kompetencepakken kan findes her.

alternativ tekst

<< Tilbage til forsiden om kompetencepakken om kunstig intelligens

År:
Udgiver: