Bemærk Denne artikel blev udgivet for over en måned siden

Podcastafsnit om deepfakes

Undervisning 12. apr 2021  -  2 min læsetid
This describes the image
Foto: Photo by @Avel Chuklanov / Unsplash

Dette materiale er et afsnit i Radio Louds podcastserie "Vi Er Data" omhandlende Deepfakes. Deepfakes er en forholdsvis ny teknologi, som ved hjælp af kunstig intelligens kan lave utroligt realistiske falske eller syntetiske videoer, billeder, stemmer eller tekst. Deepfakes kan for eksempel være fotos af folk, der ser helt virkelige ud, men aldrig har eksisteret, eller en video med USA’s præsident, Tom Cruise eller din bedste ven - som siger eller gør noget, de aldrig ville sige eller gøre i virkeligheden.

Marie Høst taler med med Victor Riparbelli, Co-founder og CEO for Synthesia, som laver software, der kan generere videoer med kunstig intelligens og har haft stor succes med deres deepfake-teknologi, der blandt andet har fået David Beckham til at tale ni sprog.

"Vi Er Data" er et ugentligt podcastprogram, som handler om vores drøm om teknologien som vores tjener og vores frygt for teknologien som vores betvinger. Podcasten undersøger, hvordan teknologien ændrer vores liv på ganske uventede måder, og hvordan vi kan være med til at fremelske de teknologier, vi ønsker os. "Vi Er Data" bliver produceret til LOUD af ENIGMA – museum for post, tele & kommunikation.

Link til materialet.

År:
Udgiver: